Kreativ ledelse af multidisciplinære hold i spilproduktioner er en kompleks opgave. Ledere skal arbejde tæt sammen med producere for at nå milepæle og tidsplaner, samarbejde med stakeholders for at sikre, at produktionen bevæger sig i den rigtige retning, og arbejde med teamet for at realisere kvalitet og underholdning.
Kurset har tre overskrifter:
Finde det, der er vigtigt for netop jeres spil
Præsentere og beskrive visionen krystalklart
Arbejde med redskaber til at understøtte din kommunikation
Forstå de skiftende faser i spilproduktioner
Rationalisering af koncept- og udviklingsfasen
Skabe en designkultur
Lancere til tiden og i overensstemmelse med den ønskede kvalitet
Opbygge et hold med den rigtige fokus
Give konstruktiv feedback på den rigtige måde
Skabe en åben designkultur på holdet
Gennem kurset vil vi præsentere forskellige tilgange og perspektiver på disse emner. Vi vil også invitere deltagerne til at dele nuværende og tidligere problemstillinger i kurset og sammen vil vi udforske praktiske tilgange og udviklingspotentialer.
OBS: Kurset vil blive afholdt på engelsk
2 x 1.5 times online sessioner er planlagt til at blive afholdt i april og maj.
Kl. 14.00 - 19.30
Kl. 09.00–16.00
Kl. 9.00–16.00
Kl. 9.00–15.00
Kl. 9.00 - 16.00
Dette kursus er for kreative ledere i spilproduktioner, dem der ofte definerer "the what". De kan kaldes lead designere, product owners, instruktører eller noget helt andet; det fælles træk er, at de har kreativt ansvar for et spil eller en større oplevelse inden for spillet, og de leder et team for at nå disse kreative mål.
Nødvendig erfaring:
Har lanceret mindst ét professionelt spil i en kreativ/designfunktion (eller tilsvarende erfaring fra et live-spil).
Arbejder i øjeblikket i en position med kreativ ledelse, såsom lead designer, product owner eller instruktør.
Grunden til, at vi kræver erfaring fra deltagerne, er, at størstedelen af læringen i kurset kommer fra refleksion over egen praksis fra feedback og perspektiver, der deles af andre deltagere.
Vi holder enkelte pladser åbne for deltagere, som ikke 100% opfylder den nødvendige erfaring for at sikre en mangfoldighed i stemmer og perspektiver. Hvis du er interesseret i at deltage, så tøv ikke med at ansøge.
Send en halv sides motiveret ansøgning sammen med et CV med relevant erhvervserfaring til efteruddannelsen@filmskolen.dk senest d. 29. februar.