Think-Film Impact Production er Europas førende impact-produktionsselskab, der opererer i det banebrydende krydsfelt mellem film og social forandring. Med omfattende erfaring på højeste niveau inden for jura, politik og film og med titler som Oscar- og BAFTA-vinderen "Navalny" (CNN Films/Warner Media), Emmy- og Peabody-vinderen "The Territory" (National Geographic) og den ældre Hollywood-film "Dark Waters" (Participant med Mark Ruffalo i hovedrollen), er Think-Film unikt placeret til at uddanne og udstyre nye filmskabere i, hvordan de kan integrere strategisk indflydelse i deres projekter og skabe meningsfuld forandring ved at tilføje værdi i den virkelige verden til udvikling, produktion og distribution.
Denne to dages interaktive workshop introducerer deltagerne til Think-Films Impact Pyramid™-strategi og bruger interaktive aktiviteter til at bringe teorien til live. Deltagerne anvender det lærte i et støttende miljø, mens de tænker på muligheder, partnere og meget mere og begynder at forberede deres egen impact-strategi.
Introduktion til Impact Production for at få grundlæggende viden om impact, dens betydning og værdi gennem casestudier.
Den første del af workshoppen er dedikeret til, at deltagerne kan dykke ned i essensen af deres projekt og udvikle deres impact-vision, som kan præsenteres effektivt.
Den første del af workshoppen er dedikeret til, at deltagerne kan dykke ned i essensen af deres projekt og udvikle deres impact-vision, som kan præsenteres effektivt.
Dagen fortsætter med en introduktion til den varemærkebeskyttede TFIP Impact Pyramid-ramme.
Deltagerne arbejder videre med deres impact-strategi under vejledning af Think-Film og præsenterer dem i et åbent forum, hvor der også bliver mulighed for at give og modtage feedback.
Deltagerne udvider og kommunikerer deres impact-vision ved at identificere og diskutere potentielle impact-partnere og udvikle impact-loglines til deres projekter.
Efter pausen kan deltagerne deltage i individuelle coachingsessioner eller i små grupper for at få skræddersyet rådgivning. Workshoppen afsluttes med, at deltagerne reflekterer over, hvad de har lært, og deler handlingsorienterede skridt til at fremme deres projekter.
Send en halv sides motiveret ansøgning og et CV med relevant erfaring til efteruddannelsen@filmskolen.dk senest den 1. marts 2025.
Husk, at kursusdeltagere, der arbejder professionelt inden for den danske filmbranche, kan ansøge Filminstituttets støttepulje til efteruddannelse og kompetenceudvikling. Støtteordningen henvender sig til personer, der arbejder eller har arbejdet professionelt inden for den danske filmbranche, samt personer som har opnået relevant uddannelse inden for filmproduktion eller filmbranchen.
Puljen støtter kursusgebyr på op til DKK 25.000, og næste ansøgningsfrist er den 1. april 2025. Læs mere her.